zondag 21 juni 2009

Nog wat teken en kleurwerk.




Van de week weer een mandala af gemaakt, dit keer een mandala met een platonische vorm als uitgangspunt "de tetraeder". De symbolen die er omheen getekend zijn, hebben voor mij een speciale betekenis. Ben inmiddels met de 2e platonische vorm bezig de "hexaeder" .
Verder ben ik druk geweest met het inhalen van mijn huiswerk voor de mysterie quilt.
Ben nog niet helemaal bij, maar dit gaat zeker lukken voor onze volgende bijeenkomst op 2 juli a.s.



maandag 15 juni 2009

Even wat anders dan mijn quiltwerkjes, is het mandala tekenen. Ben momenteel bezig met het geven van een chakra cursus, ik probeer zelf ook de chakra's mee te maken en in te kleuren, ik loop wel wat achter, maar het begin is er. Op de foto boven zie je het centrum van de basis chakra en de foto hieronder een lotusbloem die 4 keer aan de rand van de mandala is getekend.

Als de hele basis chakra straks klaar is volgt er nog wel een foto van het totale plaatje.
Inmiddels zijn de cursisten al met de 3e chakra bezig. Mijn 2e en 3e zijn ook nog in een pril beginstadium. Van de week meer foto's van deze twee.


donderdag 11 juni 2009

ik schaam me diep!












Ohoh wat een tijd geleden, dit was echter niet de bedoeling, maar het valt nog niet mee om een blog bij te houden en iedere keer weer iets leuks en interessant te vinden om te plaatsen.
Maar ik heb niet stil gezeten. Afgelopen zaterdag in de winkel (Quilterij) stofjes en aurifill garen gekocht voor het patroontje van Cinderberry stitches "three sisters". Wilde eerst een foto plaatsen van mijn aankopen, maar ben zaterdag avond gelijk begonnen met borduren.
En ik was niet meer te stoppen, het resultaat werd zo leuk. Wat een ideaal garen van aurifill om mee te borduren. En het resultaat.......