donderdag 24 februari 2011

Wat is het toch een geweldige bezigheid !!!!!


 


Twee weken geleden ben ik naar de beurs geweest in Vijfhuizen. Hier was Supergoof (Ingrid) als gastexposant met al haar wonderschone quilts. Mens wat heb ik genoten van al dit moois van haar.
Echt helemaal gecharmeerd was ik van de quilts. Zoals zoveel onder ons denk ik, gezien het aantal bezoekers van haar weblog.

Maar 1 quilt was voor mij favoriet, de Home Sweet Home quilt. Echt helemaal te gek. Zodoende dat ik dan ook het boek waarin deze quilt beschreven staat meteen wilde hebben. Dus op zoek naar het boek en gevonden. Moest wel wachten tot ik het via de post binnen had. Dus lag dagelijks op de deurmat te wachten op de postbode.

Eindelijk afgelopen zaterdag was het zover, het boek kwam binnen. En natuurlijk meteen erin gedoken om alles te lezen en eens goed te bekijken. Helemaal top, want ik ben gek op appliqueren. En deze quilt is dus voor 90% geappliqueerd.

Zondag de lapjes uit gaan zoeken, die ik ervoor al uitgesorteerd had. De moderne lapjes had ik al gescheiden van de klassieke lapjes. En juist deze klassieke lapjes heb ik voor deze quilt nodig.
Op de foto's zie je de mand met gesorteerde lapjes en het geweldige boek, de lapjes voor het 1e blok en ook al de eerste resultaten.

En het is me toch leuk om te doen..................ben helemaal verkocht !!!!!!!4 opmerkingen:

 1. Prachtig blok heb je gemaakt en snel ook! Ik ben ook helemaal weg van de Home Sweet Home quilt. Vond het ook erg leuk om deze quilt van Supergoof op de beurs in het echt te bewonderen. Veel succes en plezier met de andere blokken. Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke mand vol met prachtige lapjes! Helemaal mijn smaak die kleurtjes!
  Het eerste blok ziet er heel leuk uit, maar ik heb de quilt niet gezien, dus ben heel benieuwd hoe hij er in zijn geheel uit ziet.
  Maar "eerdaags" zie ik de jouwe wel.
  Weer een heerlijk project erbij.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het is een heerlijke quilt om te maken. ik ben aan blok 4, en ik geniet er ook van! Veel plezier ermee!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen